Дъщерите на Орхан Мурад - Александра и Сузанита публикуваха детайли,

...
Дъщерите на Орхан Мурад - Александра и Сузанита публикуваха детайли,
Коментари Харесай

Сестрата на Сузанита проговори за Орхан Мурад: Никой баща, който има съвест, не гони децата си от дома

Дъщерите на Орхан Мурад - Александра и Сузанита разгласиха елементи, свързани с издевателството, който са претърпели от страна на татко им, разбра от профилите в Инстаграм на девойките Plovdiv24.bg.

Дъщерите на артиста са от дълго време враждебно настроени против татко си, откогато той се разведе с майка им Шенай и сътвори семейство с новата си жена.

Голямата му щерка разгласява следното в персоналния си профил в Facebook, а Сузанита го показа след това.

" Tака. Дълго време си мълчах, нe разясних, до момента в който връзките на фамилията ми ставаха все по-публични, а аз се молех и мечтаех да съм от най допустимо безизвестно семейство, въпреки всичко не можем да избягаме от фамилията си. Дойде ми допълнително. Най-вече фактът, че от болежка никой не си замълча. И знам какво е болката да те подтиква да приказваш с вярата някой да те разбере и да ти влезе в състояние. И въпреки всичко не е вярно. това са персонални връзки. Всеки прави неточности. Факт. Всеки взима неверни решения в живота.

Никой не е съвършен, факт. Гнусно е да го разясня, само че към този момент не може и да се мълчи. Майка ми има неточности, по този начин е. Но една неточност, която не е допускала, е да съобщи индивида до себе си. Грешките на Сузи по този начин или другояче са обществено притежание. Не го е отричала. Заставала е зад тях. Поне застава зад грешките си, макар че не го е видяла като образец. Борила се е. В момента е прелестна майка. Тя просто е жертва на едно безогледно развъждане на дете. Майка постоянно беше с Орхан. Хората, които ще я плюят през днешния ден не помнят, че добра или неприятна, тя беше непрекъснато с него.

Но безусловно никой не може да разяснява какво е ставало зад затворените порти. Не мога да си изкривявам душата. В доста връзки и на него не му беше елементарно. И мен ме боли. Наричах го баща 20 години и ми липсва, тъпо, само че липсва ми. Наложи се да прекратим контакт поради прочувствения тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той упреква тях.

Но тяхното държание е предизвикано. Той не загатва едни доста тежки грехове, които той позволи. Или както той се изрече един път, това не са грехове, това са си човешки потребности. Оставям това тук. От дребното останало почит у мен. Нямам една минимална неточност към този човек и по тази причина си разреших да разясня. Защото единствено това ще ви кажа. Никой татко, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от вкъщи ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР