Дървото на парите по фън шуй – ето как да

...
Дървото на парите по фън шуй – ето как да
Коментари Харесай

Дървото на парите по фън шуй – ето как да привлечете богатство

Дървото на парите по фън шуй – ето по какъв начин да го засадите, с цел да привлечете благосъстояние

Някои растения имат способността да притеглят финансово благоденствие в дома ви. Всеки човек може да употребява знанието на фън шуй, с цел да се отърве от бедността посредством елементарен, само че ефикасен амулет.

Дървото на парите е известно на доста хора, тъй като това цвете носи естетика и материално благоденствие в къщата.

Експертите предлагат позоваване на знанието на фън шуй за вярно разположение на растението в къщата и активиране на паричната зона. Благодарение на елементарни операции, елементарно можете да се отървете от финансовите проблеми.

Как да засадите вярно дървото на парите
То се назовава по този начин поради листата, които наподобяват на монети. Това растение участва в доста домове. То е скромно и не изисква доста грижи.

Тези, които желаят това растение да им бъде амулет за пари, не би трябвало да одобряват растението като подарък. Смята се, че растението би трябвало да бъде закупено, а още по-добре – „ откраднато “ от къща, в която няма проблеми с парите.

За да извършите това, можете умерено да скъсате дребен тумор, да го занесете вкъщи и да го сложите във вода, тъй че да пусне корени. Засадете дървото в дребен съд, като поставите няколко монети на дъното.

Когато порасне малко, преасдете дървото, като не забравяте да сложите монети на дъното и го украсете със знаците на благосъстоянието на фън шуй: монети, червени панделки и пликове. Близо до цветето поставете дрънкулка на смеещия се Буда, която също оказва помощ на дървото да притегли финансови потоци към къщата.

Разположете дървото на парите по фън шуй, с цел да притегли благосъстояние

Правилното местонахождение на растението ще помогне да се задействат финансовите потоци и да се отървете от проблемите с парите.

Според фън шуй, югоизточната зона дава отговор за благосъстоянието – там би трябвало да поставите дървото, с цел да активирате паричния бранш. Можете да намерите югоизточната зона благодарение на компас.

След като определите зоната на благосъстояние, би трябвало да я оформите вярно. За да извършите това, премахнете ненужните детайли, които пречат на придвижването на паричната сила.

Под саксията можете да сложите пари. Близо до саксията може да сложите касичка с пари, с цел да притегли парите към дома.

Важно е да се предотврати появяването на прахуляк по листата, в противоположен случай финансовите потоци ще бъдат блокирани. В бранша на благосъстоянието можете да поставите дребен шадраван, аквариум със златни рибки или ваза с чиста вода. Също по този начин в паричния бранш, можете да окачите картина, която изобразява вода.

Ако се грижите добре за дървото на парите, то сигурно ще притегли пари към дома ви. Малцина знаят, че дървото цъфти. Смята се, че в дома, където дървото радва фамилията с нежните си цветове, в никакъв случай няма да има проблеми с парите.

За тези, които желаят да се отърват от финансовите проблеми, е значимо да помнят, че силата на мисълта може да притегли благосъстояние и разцвет. В живота се случва, това за което си мислим, тъй че би трябвало да имаме вяра, че проблемите ще ни заобиколят.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР