Дървото на живота, известно още като нефритово растение (или както

...
Дървото на живота, известно още като нефритово растение (или както
Коментари Харесай

Дървото на живота и лечебните му свойства

Дървото на живота, известно още като нефритово растение (или както го назовава баба ми - паричка), е извънредно потребно растение. 

То има освен потребни лечебни свойства за здравето, само че и съгласно фън шуй е пъклен потребно за дома растение, което притегля благоденствие и пари. Явно баба ми е разбирала нещо от фън шуй.

На всичкото от горната страна то се гледа извънредно елементарно и не изисква съвсем никакво внимание от ваша страна. 

За лечебните му свойства

Най-често се употребява поради антибактериалните си и антивирусни изгоди. Успешно дезинфекцира рани, оказва помощ при ухапвания от инсекти, отстранява сърбежа, оказва помощ при херпес, даже се оправя с напуканите пети и разширените вени. 

Премахнете транспарантния пласт от листа, сложете го на мястото, което би трябвало да бъде лекувано и го фиксирайте с лепенка. За една нощ то ще свърши чудеса!

А при натъртвания, порязвания и драскотини, можете да извършите паста от листата, да я нанесете на нужното място и да сложите превръзка от горната страна. След 2-3 часа я сменете.

Успешно се употребява и при стомашни язви, болки в гърлото, даже битка с кашлицата. При възпаленото гърло единствено би трябвало да изстискате малко сок от него в чаша с вода и да си вършиме гаргара по три пъти дневно. 
 Фън шуй: Стайно растение ни оказва помощ да се сдобием с пари Фън шуй: Стайно растение ни оказва помощ да се сдобием с пари
Ако имате незабавна потребност от пари, по най-бързия метод би трябвало да се снабди с домашното цвете познато под името дървото на живота (Carssula...

Намачканите листа могат да се нанасят както върху захапване от комари и херпес, по този начин и върху напуканите пети. Дори оказва помощ при облекчението на ишиаса. 

А при възпалителни бъбречни болести, залейте пет от листата с чаша вряла вода и оставете да престои за към един час.

1 супена лъжица, 3 пъти дневно, 15 минути преди хранене. 

Все отново не се предлага за деца под 12 години, както и на бременни и кърмещи дами. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР