Дървесината ще се заприходява в общинското предприятие Управление на проекти

...
Дървесината ще се заприходява в общинското предприятие Управление на проекти
Коментари Харесай

Събраната след бурята във Варна дървесина ще бъде раздадена на хора в нужда

Дървесината ще се заприходява в общинското дружество " Управление на планове и озеленяване ", след което посредством съдействието на районните кметства ще се дава на хора в потребност. Практиката се е прилагала и до момента по думите на шефа на общинското дружество Стоян Аргиров.

Всички виновни институции са докладвали по време на срещата на кмета Благомир Коцев за ограниченията по очистване на следствията от бурята.

Приоритет остава разчистването на листната маса и отстраняването на падналите дървета. Заради метеорологичната прогноза за предстоящи дъждове, почистването би трябвало да стане по най-бързия метод и за задачата ще бъдат обезпечени спомагателни екипи и техника.

По-рано през днешния ден кметът Благомир Коцев прикани всички жители, да се включат в доброволческата самодейност " Да почистим Варна дружно ".

Общо четири автобусни спирки и 151 стълба за улично осветяване са потърпевши в резултат на урагана, е регистрирано по време на съвещанието. Предстои възобновяване им, изчакват се огледите от осигурител.

От четвъртък, 23 ноември, се възвръщат и присъствените образователни занятия в останалите четири учебни заведения, които бяха в онлайн режим - I Основно учебно заведение (ОУ) " Св. Княз Борис I ", ОУ " Васил Друмев ", ОУ " Константин Арабаджиев " и Професионална гимназия по текстил и фешън дизайн.

Бедственото състояние на територията на общината, което бе оповестено в неделя, в 2:00 часа, към този момент остава в действие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР