Дървена статуя, подиграваща се с американския президент Доналд Тръмп, е

...
Дървена статуя, подиграваща се с американския президент Доналд Тръмп, е
Коментари Харесай

Изгориха дървена статуя на Тръмп в село в Словения

Дървена скулптура, подиграваща се с американския президент Доналд Тръмп, е била изгорена в село в Словения , родната страна на брачната половинка му Мелания, оповестиха локалните управляващи, представени от " Асошиейтед прес ".

Близо 8-метровата структура, издигната предходната година в село Моравче, което се намира в Североизточна Словения, демонстрира Тръмп с неговата характерна прическа, наследник костюм, бяла риза и дълга алена вратовръзка. Дясната му ръка - стисната в пестник - се издига високо като тази на Статуята на свободата в Ню Йорк.

Словенската полиция търси подпалвача/подпалвачите.

Когато бъде задействан, механизъм вътре в статуята отваря боядисаната в алено уста и зъби, сходни на акула, които се появяват.

" Като всички популисти, статуята има две лица ", посочи нейният основател Томас Шлегл, когато откри статуята предишния август, като добави: " Едното е хуманно и хубаво, другото е на върколак . "

Въпреки че структурата се трансформира в туристическа атракция, някои локални селяни са били недоволни от външния ѝ тип, обещавайки да я възпламенят на Хелоуин (31 октомври). Тя е трябвало да бъде преместена в друго село в региона.

Милан Балажич, кметът на Моравче, където статуята беше изгорена, посочи, че незнайни подпалвачи са я изгорили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР