Dark Star Studios и Another Indie Studio обявиха тази седмица

...
Dark Star Studios и Another Indie Studio обявиха тази седмица
Коментари Харесай

Sinner: Sacrifice for Redemption с дата на излизане


Dark Star Studios и Another Indie Studio оповестиха тази седмица датата на излизане на Sinner: Sacrifice for Redemption. Играта е RPG, което е въодушевено от Dark Souls сериите и ще излезе на 25.04.2018 за конзоли и лични компютри.

DualShocker изяснява, че Sinner: Sacrifice for Redemption може да се похвали с любопитна механика, която кара играещия да жертва някой от статистическите си стълбове преди да срещне необут, което на собствен ред се отразява в динамична конюнктура, която може да го награди или убие по безмилостния метод, прочут от Souls-сериите. Играта има може да се похвали с забавна и неповторима сама по себе си визия, което може и да се види от горното видео.

„ Мъж без мемоари се пробва да разбере и се пребори със своето минало. Адам би трябвало да се изправи против превъплъщението на своите най-големи грехове, отключвайки спомен по спомен, до момента в който жертва по нещо всякога. Дали Адам ще получи помилван или ще се изгуби в своето лично минало? Действието на Sinner: Sacrifice for Redemption се развива в тъмно кралство с греховно минало и дълбоки корени. Вдъхновена от сериите Souls и Shadow of the Colossus и с аниме визията си, Sinner дава обещание да предложи едно предизвикателно и вълнуващо преживяване “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР