Държавното управление по въпросите на медиите и печата в Китай

...
Държавното управление по въпросите на медиите и печата в Китай
Коментари Харесай

Китай започна кампания за защита на децата от онлайн игри

Държавното ръководство по въпросите на медиите и печата в Китай пусна специфичен уебсайт за тъжби в границите на общонационалната акция за попречване на зависимостта от игри при малолетните.

В края на август ръководството разгласява известие, в което се споделяше, че от 1 септември за „ отбрана на физическото и психическото здраве на децата ”, достъпът на ще бъде стеснен до три часа седмично. Освен това провайдърите нямат право да дават услуги на консуматори, които се пробват да се записват или да влязат в системата с подправено име.
 Най-опасните за живота на децата игри-предизвикателства в интернет Най-опасните за живота на децата игри-предизвикателства в интернет
Темата за рискови за живота игри и провокации в обществените мрежи измежду деца и младежи от дълго време е хем настояща, хем невидима. Не...

Сайтът е основан с съществена цел представителите на обществеността да могат да осведомят способените органи за нарушавания от страна на доставчиците на съответните услуги, засягащи малолетните консуматори.

По-рано Държавният съвет на Китай разгласи, че управляващите на страната имат намерение да вкарат национална система за електронно засвидетелствуване за малолетни геймъри като част от акция за попречване на хазартната взаимозависимост при децата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР