Държавният секретар във френското външно министерство Клеман Бон заяви, че

...
Държавният секретар във френското външно министерство Клеман Бон заяви, че
Коментари Харесай

Париж: Излизането на Франция от НАТО е безумие, това ще е подарък за Русия

Държавният секретар във френското външно министерство Клеман Бон съобщи, че излизането на Франция от НАТО ще стане подарък за Русия.

„ Чувам, че някои употребяват създалата се обстановка, с цел да предложат да излезем от НАТО. В тази времена това би било безумство – да се основава усещане, че има различия в западните редици. Това ще бъде най-големият подарък за Русия “, сподели високопоставеният френски посланик, разяснявайки пред радиостанция „ Европа 1 “ обстановката към Украйна.
Военните министри на Русия и Англия ще се срещнат поради Украйна
Руският министър на защитата Сергей Шойгу одобри предлагането да се срещне с английския си сътрудник Бен Уолъс, с цел да обсъдят рецесията на година..
Прочети повече
Клеман Бон акцентира, че Франция не се готви за война, а за „ комплицирана обстановка “, на която европейците би трябвало да реагират във „ всеки един миг “. Той добави, че френският президент Еманюел Макрон е изразил подготвеност за укрепи източния фланг на НАТО в Румъния, предава БГНЕС.

Киев и западните страни са загрижени от усилването на съветските нападателни дейности през последните месеци край границите на Украйна.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР