Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън каза, че Съединените щати

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън каза, че Съединените щати
Коментари Харесай

Блинкън: САЩ са в тясна координация с партньорите си по отношение на случващото се в Русия

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън сподели, че Съединените щати се координират тясно с сътрудниците си, до момента в който продължава развиването на събитията в Русия.

" Разговарях през днешния ден с министрите на външните работи на Г-7 - от Канада, Франция, Германия, Италия, Япония и Обединеното кралство, както и с висшия представител на Европейски Съюз по външните работи и политиката на сигурност, с цел да обсъдим продължаващата обстановка в Русия. Съединените щати ще останат в тясна съгласуваност със съдружниците и сътрудниците, до момента в който обстановката продължава да се развива ", написа той в туитър.

Spoke today with G7 Foreign Ministers and the EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy to discuss the ongoing situation in Russia. The United States will stay in close coordination with Allies and partners as the situation continues to develop.

" Министър Блинкън е повторил, че поддръжката на Съединените щати за Украйна няма да се промени ", уточни от своя страна представителят на Държавния департамент Мат Милър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР