Държавният глава Румен Радев ще връчи в 10:00 ч. първия

...
Държавният глава Румен Радев ще връчи в 10:00 ч. първия
Коментари Харесай

Радев връчва първия проучвателен мандат на ГЕРБ-СДС

Държавният глава Румен Радев ще връчи в 10:00 ч. първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 48-ото Народно заседание - на ГЕРБ-СДС.
 
Президентът организира диалози за сформиране на постоянен кабинет с всички парламентарно показани партии. Консултациите започнаха на 26 октомври с ГЕРБ-СДС, по-късно Румен Радев се срещна с " Продължаваме Промяната ", Движение за права и свободи, " Възраждане ", " Българска социалистическа партия за България ", " Демократична България " и " Български напредък ".
 
ГЕРБ ще предложи състав на държавно управление, съобщи през вчерашния ден водачът на партията Бойко Борисов. Той даде да се разбере, че няма по квалифициран за министър председател от него самия. Борисов допълни, че следва да се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ, ще се предложат два разновидността за министър председател, само че на фона на рецесиите и хаоса сега в страната, той не вижда по-подготвен за поста министър-председател от него. Все отново е податлив да предложи неутрална фигура, с цел да има непоклатимост в страната. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР