„Държавният дълг сега расте. Взимат се милиарди, които ние трябва

...
„Държавният дълг сега расте. Взимат се милиарди, които ние трябва
Коментари Харесай

Борисов под Сините камъни: Внимание! Дългът расте!

„ Държавният дълг в този момент пораства. Взимат се милиарди, които ние би трябвало да връщаме. Капанът е огромен” - съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Сливен.

Според него, в случай че актуалните властимащи продължат да ръководят по този метод, „ следващата година към този момент ще има описи и на Интерпол”.

„ Създават какафония и безпорядък. Как ще го оправят идващите? Първо би трябвало да понижат разноските, след това да компенсират за цените на тока и газа”, сподели още Борисов.

Той разяснява и тематиката за листата с имена на хора, който министър председателят Кирил Петков съобщи на прокуратурата за инспекция на въпросните хора.

„ Така е било и през 1944-45 година – по лист са изтрепали цвета на нацията. Така ще разясня листата – с смешка и закачка”, сподели Борисов.

Бойко Борисов напомни позицията на партията за неотложно отадане на зелените документи в България.

„ Зелените документи изиграха своята роля. За Европа и света тя продължава да съществува, поради улесненото пътешестване, само че в България би трябвало неотложно да отпадне. Той просто не се съблюдава. Виждаме го на всички места. Незабавно би трябвало да се махне този побългарен зелен сертификат”, изясни той.

Борисов разяснява и изявлението на премиера Кирил Петков за ръководството на пандемията.

„ По думите му бил се справял добре с тази рецесия. Ако това се беше случило, когато аз бях министър председател, незабавно щяха да ме питат, за какво сме първи по смъртност в света месеци наред. На ден умират по 100 души. Управлението им на тази рецесия е цялостен провал”, сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР