Държавната агенция за закрила на детето за трета поредна година

...
Държавната агенция за закрила на детето за трета поредна година
Коментари Харесай

ДАЗД започва да събира видеа на деца, за да кандидатства за рекордите на Гинес

Държавната организация за протекция на детето за трета поредна година ще означи Деня на детето с празничен концерт-спектакъл. Този път събитието ще съчетае надарените осъществявания на деца с началото на набирането на детски видеа, които ще се включат в общо видео „ Най-голямото детско благодаря “.

Целта е да покажем, че децата в България ценят хората до тях – фамилията си, тези, които се грижат за тях, които им оказват помощ, които ги обичат и с които са щастливи, оповестяват от ДАЗД.

„ Думата благодаря е една от вълшебните думи в българския език. Тя е обръщение, което отваря сърцето от един към различен човек. Магията й носи сила, която колкото повече употребяваш, толкоз по-добър човек ставаш. На първо място постоянно стои благодарността на детето към родителите. Тя е заряд, който радва и мама, и тате. Вярвам, че децата усещат, че да благодариш на околните и приятелите си, не е дежурно обвързване, а откровено отношение. Иска ми се това да е новия вирус, който да болести всички хора и направи живота ни по-добър. “ – показа основателят доктор Елеонора Лилова, ръководител на ДАЗД.

От 1 юни до края на 2020 година ДАЗД ще събира къси видеа до 20 секунди, които ще инсталира в един видеоклип и ще приготви кандидатурата на децата от България за върховете на Гинес. Колкото повече видеа съберем, толкоз по-голям е шансът да спечелим. Наградата е благородна – като се изключи че ще популяризира българските деца, сумата от нея ще се разпредели в поддръжка за деца без родители и за деца с изявени способности.

Детското благодаря е мощ, която заслужава да подкрепим. Когато благодарим на познати или непознати, разбираме какъв брой малко му би трябвало на човек, с цел да се почувства почетен и скъп. Екипът на ДАЗД има вяра, че положителното и благодарността вървят ръка за ръка. Колкото повече признателност демонстрираме на фамилията, околните и познатите си, толкоз повече хора ще създадат света ни по-добро място за живеене. Нека детското благодаря е вирус, който болести всички ни и победи езика на омразата!

Концертът-подарък от екипа на ДАЗД е за всички деца от всяка точка на България. Днес събитията не ни разрешават да сме още веднъж дружно в открити пространства или на огромни подиуми, само че надарените актьори и музиканти записаха своите осъществявания на видеа, с цел да създадат празника ни все по този начин прекрасен и ухилен. С осъществяванията на децата ще усетим по какъв начин дружно сме по-уверени и по-силни и ще се оправим с всяко предизвикателство!

ДАЗД кани всички деца да се включат и да споделите празника с нас – пред екраните на 1 юни 2020 година в 15:00 часа. " Очаквайте ни онлайн във Facebook страницата и YouTube канала на ДАЗД ". Линк към виртуалния концерт-спектакъл е качен на уеб страницата на Агенцията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР