Държавите от Югоизточна Европа изразходват почти 5 пъти повече енергия

...
Държавите от Югоизточна Европа изразходват почти 5 пъти повече енергия
Коментари Харесай

Лидерът в предлагането на енергийни услуги в Югоизточна Европа GGE вече е Резалта


Държавите от Югоизточна Европа изразходват съвсем 5 пъти повече сила на база Брутният вътрешен продукт, измерен в долари, спрямо най-развитите страни в Европейски Съюз и 2,5 пъти повече от междинното за Европейски Съюз. Стремейки се да отговори в най-висока степен на потребностите от усъвършенстване на енергийните запаси в района, GGE, една от водещите компании за енергийни услуги в Югоизточна Европа, слага началото на нов стадий от развиването си, който стартира с преименуването и налагането на новия бранд – Резалта.

Отдадена на подобряването на енергийната успеваемост в района, GGE бързо прераства от словенска в районна компания, показана на 7 пазара. С екип от над 60 специалисти, тя е осъществила редица енергийноефективни планове за клиенти от промишлеността, хотели, бизнес и търговски здания и обществения бранш. GGE ползва в активността си ЕСКО бизнес модела, при който компанията освен изготвя и внедрява плана, само че и обезпечава финансиране, поема техническите опасности и за периода на контракта ръководи и поддържа новото съоръжение, с цел да подсигурява постигането на резултати. Възвръщаемостта на вложенията се осъществя чрез постигнатите от клиента икономии от енергийни и оперативни разноски – обезпечени от Резалта.

Ребрандирането е резултат от дълбочинен разбор. Първоначално определено да съставлява трите компании основателки – Gorenje, Geoplin и Energetika Любляна, името GGE е преизпълнило своята цел. Не единствено структурата на акционерите се е трансформирала, само че и упоритостите към този момент надвишават всички първични упования. В допълнение компанията, дружно с марката, се разраства и развива на районно равнище с доста бързи темпове.

Резалта символизира високите резултати, които компанията постоянно се стреми да дава на сътрудниците и клиентите си. Новите лого и бранд отразяват уговорката на Резалта към устойчивото развиване и построяването на един по-зелен бизнес и обществен бранш. Екипът, задачата и бизнесът остават непроменени и актуалните планове и партньорства няма да бъдат наранени.

„ Нашата задача постоянно е била да съхраним всяка допустима единица сила и да подсигуряваме, че клиентите ни могат да разчитат на предвидими и ефикасни енергийни процеси с минимални въглеродни излъчвания, както и на сигурна среда за техните чиновници, гости и поданици. Правим го от години и с помощта на развиването на възобновимите източници на сила имам вяра, че ще продължим още дълго време. Новият бранд Резалта символизира не ново начало, а продължение на това, което градим от години. Ще продължаваме да обслужваме клиентите и сътрудниците си на най-високо равнище, да работим върху подобряването на енергийната успеваемост и развиваме възобновимите източници на сила в района “, сподели Лука Комазец, изпълнителен шеф на Резалта.

В България компанията извършва няколко енергийноефективни плана. Тя оказва помощ на клиенти от индустриалния, хотелиерския и обществения бранш и търговски обекти да подобрят енергийната си успеваемост, да понижат нездравословните излъчвания и да се отличат като енергийно виновни и зелени организации. Тези планове прибавят стойност и спомагат за повишение конкурентоспособността на клиентите, без да ангажират техен финансов, човешки и времеви запас.

Резалта е водач в предлагането на енергийни услуги и развиването на възобновими енергийни източници с представителства в България, Словения, Сърбия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Италия. Ние създаваме, финансираме и внедряваме огромни планове в региона на възобновимата сила и енергийноефективните решения. Резалта предлага услуги по усъвършенстване на енергийната успеваемост, повишение на финансовите икономии и понижаване на въглеродните излъчвания. Високата експертиза на екипа ни и неговите задълбочените знания за дейностите и енергийните потребности на организации от индустриалния, хотелиерския и обществен бранш, комерсиалните центрове и производителите на сила ни дават опция да предлагаме самостоятелни решения за всеки клиент.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР