Държавата ще отговори с цялата си твърдост на терористичния акт

...
Държавата ще отговори с цялата си твърдост на терористичния акт
Коментари Харесай

Премиерът на Франция се закани да отмъсти за убийството на учителя

" Държавата ще отговори с цялата си неотстъпчивост на терористичния акт против учителя във Франция " , съобщи министър председателят на страната Жан Кастекс, оповестява БГНЕС. Той акцентира, че страната е солидарна с учителите и ще реагира уверено, с цел да могат страната и нейните жители да живеят свободно.
Припомняме, че нощес, покрай учебно заведение в предградие на Париж нарушител атакува и преряза гърлото на преподавател, а по-късно беше гръмнат от полицията. В следствието се включи и отделът за битка с тероризма.Френските медии оповестяват, че на 5-ти октомври учителят по история е преподавал урок, по време на който е коментирана свободата на словото и е посочил карикатури на пророка Мохамед . Предполага се, че килърът е с чеченски генезис, само че към този момент няма публично удостоверение на тази информация.
 Обещават рекордна премия за неразкрито ликвидиране Обещават рекордна премия за неразкрито ликвидиране
Властите в Австралия оповестиха премия от 1 милион австралийски $ (700 000 щатски долара) за информация, която би помогнала за разре...
Президентът на Франция Еманюел Макрон дефинира като терористичен акт. Според медиите, в границите на следствието до момента са арестувани девет души, сред които и членове на фамилията на нападателя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР