Държавата се нуждае от радикална промяна на конституционните устои на

...
Държавата се нуждае от радикална промяна на конституционните устои на
Коментари Харесай

ВМРО обяви сбор на патриоти за промяна на конституционните устои

Държавата се нуждае от радикална смяна на конституционните устои на страната. Затова от Вътрешна македонска революционна организация декларират, че канят за диалог " всички обединения, които считат, че са български патриоти " за обединяване на " българофилите ", защото парламентарната народна власт у нас е във фаза на разпад.

Днес се е провело съвещание на управлението на партията, което излиза с апел да се слагат преди всичко българските ползи, а не " брюкселските условия, съветската агитация или американския напън ".

Вътрешна македонска революционна организация стартира съвещания за обединяване на рационалния български национализъм, се показва в документа.

Според Вътрешна македонска революционна организация отиващото си ръководство ще бъде запомнено с тоталната загуба на народен суверенитет, а като образец се показва приемането на т.нар Френско предложение за РСМ, в което пионки-съучастници са и главните опозиционни сили като ГЕРБ и Движение за права и свободи. Други, като Политическа партия " Възраждане ", намираха за " патриотично " да отстояват позициите на друга външна мощ, Русия, даже когато са срещу българските, написа в декларацията на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР