Държавата е взела всички необходими мерки, за да се повиши

...
Държавата е взела всички необходими мерки, за да се повиши
Коментари Харесай

Гл. ком. Илков: Не е изключена версията за атентат в завода за боеприпаси в Карнобат

„ Държавата е взела всички нужни ограничения, с цел да се увеличи сигурността на производството и на хората в отбранителната индустрия “, съобщи министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов след ревизия във ВМЗ „ Сопот ”.
Прочетете още
Мащабната инспекция на няколко държавни институции бе инициирано след гърмежа в оръжеен склад в Карнобат, благосъстоятелност на Емилиян Гебрев.

„ Предприятията работят и хората са в сигурност, страната е взела всички ограничения и локална власт и управленията на заводите, с цел да сме сигурни, че хората работят при оптимални равнища на сигурност. Няма сега евентуален риск за производството, то работи на оптимален потенциал “, сподели още Богданов.



Според икономическия министър ще има спомагателна защита, в това число и с жива мощ на сходни хранилища и цехове. Продължават да бъдат водени диалози, защото Военнопромишленият комплекс е основен за българската стопанска система. Ще има визити в обекти в Казанлък и в Трявна, стана ясно от изказването пред медиите. 

Не е изключена версията за атентат в завода за муниции в Карнобат. „ На този стадий не можем да си позволим да изключваме каквато и да било версия. Все още не сме почнали оглед на местопроизшествието и сравним обстоятелства и условия с миналогодишния случай “, разяснява основен комисар Атанас Илков, шеф Групово дело Национална полиция.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР