Държавата е на колене. Очаква ни една от най-тежките години

...
Държавата е на колене. Очаква ни една от най-тежките години
Коментари Харесай

Делян Добрев: Очаква ни една от най-тежките години от 1997 г до сега, а виновните си гледат кефа!

" Държавата е на колене. Очаква ни една от най-тежките години от 1997 година до в този момент ". Този коментар направи Делян Добрев, определен за депутат от ГЕРБ във фейсбук. 

 

" Българска народна банка понижи прогнозата за икономическия напредък в България от 1.7% на 0.1% за 2023. С други думи, Българска народна банка ревизира надолу прогнозата си с 94.12%!!! Тоест, стопанската система на страната следващата година ще е доста по-зле от първичните упования ", акцентира Делян Добрев в обществената мрежа.

Той ползва още причини, че стопанската система ни не се движи в добра посока. " Министерство на финансите актуализира прогнозата си за недостиг в КФП от 3.3% на 6.8% от Брутният вътрешен продукт. Това е нарастване на недостига от 106.06% спрямо в началото упования и 126.67% по-висок недостиг от оптимално допустимия по Маастрихтските критерии ", уточни Добрев.

" Междувременно отговорните за това състояние Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България си гледат кефа! " Така изрази възмущението си Добрев от нежеланието на  трите парламентарно показани партии. 

" Кеф им е да приказват за корупция, модели, правораздаване и тн, единствено и единствено да не стане ясно, че докараха страната и хората до просешка сопа ", счита Добрев и е праволинеен в рецензиите си към бъдещите си сътрудници в Народното събрание от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия. " Кеф им е да си измислят аргументи да няма държавно управление, с цел да може някой различен да им оправя батаците. Кеф им е да се надцакват кой ще е отговорен, в случай че се окажем пред следващите парламентарни избори ", показва Добрев.

 

Бившият енергиен министър приключва коментара си във фейсбук: Скъпи сътрудници, стига сте си гледали личния кеф. Заслужете си заплатите! Свършете нещо в интерес на хората!

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР