Дария Димитрова е едно лъчезарно 17-годишно момиче от град Провадия.

...
Дария Димитрова е едно лъчезарно 17-годишно момиче от град Провадия.
Коментари Харесай

Красивата Дария е само на 17 години, а има нужда от трансплантация на белите дробове

Дария Димитрова е едно лъчезарно 17-годишно момиче от град Провадия. Въпреки нежната и възраст тя е изправена пред съществено предизвикателство и има потребност от помощ, с цел да има дълъг и пълностоен живот. Дария е диагностицирана с муковисцидоза, написа "Трафикнюз ".

Това е заболяване, което поразява дихателната система. В резултат се натрупва гъст мукозен секрет, който основава условия за пораждане на хронично инфектиране и развиване на прогресираща дихателна непълнота. За да живее естествен живот на Дари й е нужна трансплантация на бели дробове.

Към момента момичето се намира в София и е подложена на голям брой проучвания, като няма още точна информация къде и по кое време ще бъде направена интервенцията, както и няма информация какъв брой ще коства това на фамилията.
На първо време тя има потребност от мобилен инхалатор, с цел да може да излиза от рамките на болничното заведение и дома си.

Всеки, който желае и има предпочитание да помогнем за събирането на пари за лекуването и трансплантацията банковата сметка на това прелестно дете е:

BG28 TTBB 9400 1528079973
BIC: TTBBBG22
EXPRESSBANK
Дария Живкова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР