Дарина Йотова - Дара отскоро се радва като дете и

...
Дарина Йотова - Дара отскоро се радва като дете и
Коментари Харесай

Близки на Дара тревожни: Годежът й с Ервин е пред разпад! Прави й сцени, показва си нрава, няма да ги бъде!

Дарина Йотова - Дара неотдавна се радва като дете и демонстрира фотоси на ръката си, украсена с годежен пръстен. Пръстенът е от Ервин Иванов, с който певицата има връзка няколко години, само че околните до нея хора надалеч не са по този начин въодушевени от този факт.

Нещо повече - доста от тях считат, че тази връзка няма да я бъде и че годежът е бил следващият номер на Ервин, с който желае просто да върже Дара и да я притегли още повече към себе си - един тип негова благосъстоятелност.

Същото се получи и с предходната му връзка с Теодора Кулева. Внучката на Тодор Колев също щеше да му става брачна половинка, само че след годежа внезапно промени мисленето си и офейка с 200. Оказа се, че Ервин най-сетне си посочил ревностния манталитет и мюсюлманските разбирания за мъжете и дамите, а Теди мигновено си стегнала багажа.

" Същото ще стане доста скоро и с Дара, изключително каквато е луда глава и свободолюбива. Досега той беше мирен, играеше го влюбен и отстъпчив, само че с времето стартира да си демонстрира рогата. Лично сме били очевидци на подиуми от негова страна по тази причина, че пее по нощите, че приказва и се снима с почитатели... Не е елементарен този човек, само че Дарето надали ще му се подчини ", считат източниците.

А дали са прави, следва да забележим отсега нататък.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дарина Йотова Ервин Иванов Дара Теодора Кулева Тодор Колев внучката на Тодор Колев годежен пръстен годеж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР