Дарина Сарелска вече не е директор Новини и актуални предавания

...
Дарина Сарелска вече не е директор Новини и актуални предавания
Коментари Харесай

Дарина Сарелска вече не е шеф на новините на "Нова", Силва Зурлева заема мястото й

Дарина Сарелска към този момент не е шеф " Новини и настоящи излъчвания " в " Нова Броудкастинг Груп ", оповестиха оттова. Мястото й ще бъде заето от Силва Зурлева, която е член на борда на шефовете. В известието не се утонява каква е повода за смената.

" Всички ние благодарим на Дарина за напъните, които способстваха за издигането на новините на " Нова " до сегашната им позиция на безспорен водач в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си планове. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че дружно ще запазим най-високите достижения на медията, както и ще продължим да се развиваме ", разяснява Силва Зурлева.

" Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на " Нова " заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази смяна е за положително. Надявам се да бъде и за положителното на " Нова " и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални правила и стандарти, както през четирите години, в които бяхме дружно. Благодарна съм за насъбрания опит и виждам напред към бъдещи планове ", добави Дарина Сарелска.

Тя заема поста от октомври 2013 година, като преди този момент пет години беше изпълнителният продуцент на " Новини и настоящи излъчвания " в Би Ти Ви.

Името На Седларска беше забъркано в избухналия към напусналия " Нова телевизия " репортера Васил Иванов скандал, който в " Шоуто на Слави " я упрекна в налагане на цензура - че е серпантина негови следствия и настояла да не се пускат материали против кметове след последните локални избори. По думите му колежката му била в спор на ползи, тъй като деверът й е народен представител от ГЕРБ. Дарина Сарелска отхвърли тези обвинявания, а " Нова телевизия " я отбрани в публикувана до медиите позиция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР