Дарина Павлова показа порасналата си принцеса! 2 години след раждането

...
Дарина Павлова показа порасналата си принцеса! 2 години след раждането
Коментари Харесай

Дарина показа внучката!

Д арина Павлова сподели порасналата си принцеса! 2 години след раждането си, дребната Алба се появи в новата коледна фотосесия на популярната си баба, видя HotArena .

За поредна година вдовицата на Илия Павлов събра семейството за Коледа, а срещата се състоя чак в Дубай, където живеят най-голямата наследница на магната–Венцеслава и брачният партньор й Тарек Микнас с щерка си Алба.

Към тях се причислиха още и Илия-Калоян, както и сестра му Паола, които дохвърчаха чак от Съединени американски щати, написа „ Телеграф ”.

Шефката на „ Мултигруп ” не пропусна да щракне фамилията по празниците, а централно място зае фотография на дребната Алба. Тя бе снимана от вуйчо си Илия, до момента в който си играе пред голям тв приемник в дневната.

Малката чародейка от ден на ден замязва на чаровната си майка и мнозина техни другари се кълнат, че са като близначки.

И макар спекулациите, че семейство Микнас са мюсюлмани, те се събраха на Бъдни вечер към софра, приготвена особено от Дарина, Венци и майка й–Антоанета Чилингирова.

Нашенките не пропуснаха да подреден и баница за Коледа, както и зелеви сармички , с които гощаваха сватовете си–Акрам и Хадра Микнас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР