Дарина Димова стана най-известния преподавател в страната, след като на

...
Дарина Димова стана най-известния преподавател в страната, след като на
Коментари Харесай

Безумици с палави учителки: Пияната Дарина замъкнала абитуриента в тоалетната, ченгета заловиха три пияни даскалици в столицата!

Дарина Димова стана най-известния учител в страната, откакто на 24 май сподели отлични умения по мръсни танци в компанията на шкембест юноша. Тя обаче не е първият подобен случай .
Повод за джамбурето бил абитуриентският бал на възпитаници от Харманли и Свиленград в известния локален хотелски комплекс „ Приказките”, благосъстоятелност на небезизвестния Митко Пайнера. 58-годишната дама самоуверено се разкършила на танцувалната площадка, а чупките й в кръста безусловно кипнали кръвта на момче, което решило да й прави компания. Така двамата мятали салфетки, потели тела под ритъма на огнена чалга, до момента в който нещата напълно не загрубели, написа " Уикенд ".
Младежът съблякъл ризата си и я метнал сред масите. Дарина кършела снага и с език описвала неприлични придвижвания по мъжкото достолепие на танцьора, който очевидно бил превъзбуден от уменията на актуалната просветителка. За да повиши градусите на атмосферата диджеят на часа сменил фолка с безконечен шлагер на Джо Кокър. Тогава Димова захапала една роза в устата и еротиката траяла с цялостна пара.
Зрелостниците напуснали дансинга, с цел да могат да следят осъществяванията на разгонената двойка. Снимали клипчета, подвиквали, че нещата излизат отвън надзор, само че вулгарното шоу продължавало... Ако се има вяра на мълвата, финалът бил в близката тоалетна , където единствено може да се допуска какво тъкмо се е случило… Имало и записи по какъв начин момчето й кавалерствало до WC-то, само че не и от дейностите им вътре в него.
„ Дарина Димова я видях за първи път във вихъра на живота. Тя си е купонджийка, другояче не е неприятна жена. Винаги е добре облечена и за своите съвсем 60 години наподобява доста добре. Обича да върви по заведения за хранене, има много другари и локалните я почитат. Знаят я в цялата Хасковска област. Не постоянно е работила като учителка, била е и продавачка. Вероятно е пристигнала да чества Деня на просветата, отпуснала е с 2-3 пиво за загрявка, а след това просто се е черпила, без да брои чашите. Няма по какъв начин да забравим абитуриентския си бал, с помощта на нея. Не чаках, че ще пълзи по пода, само че толкоз артистично го направи, че като че ли бе част от шоу стратегия. Жалко, че личният състав й направи забележка, и тъпо че се откри съученик, който да качи клипчето във фейсбук.
Сега за нея са приказват доста работи, само че би трябвало да я щадим, тъй като има семейство. Жалко, че са я принудили да си подаде молба за овакантяване. Всички пият и казусът й надали е изключение”, разяснява завършващ хасковски средношколец.
Преди години преподавателката по немски език в 130 СОУ Илияна Иванова нашумя, след катовлезе пияна в час при петокласници. Госпожата била усмихната до ушите, почнала да пее песни, да танцува и да си повдига полата. Тя изобщо не съобразила, че влиза в час по химия и прекъсва своя колежка, която се чудела по какъв начин внимателно да я извади от обстановка. Тогава Иванова също напусна работа, въпреки че целият училищен колектив, дружно с учениците, се оповестиха в нейна отбрана. Оказа се, че дамата сама се грижи за трите си деца. Живеели оскъдно, в извънредно мизерни условия и разчитайки единствено на даскалската й заплата. Имала и значително персонални проблеми, които се отразявали зле на душeвността й, лежала в психодиспансер, само че усъвършенстване на положението й не настъпвало.
Срещу Иванова даже бе повдигнато дело за дребно безчинство, което столичната прокуратура прекратила, тъй като счела, че танците на госпожата не са безчинство. Преди това обаче Илияна се пробвала да постави завършек на живота, тъпчейки се с антидепресанти и наливайки се с голямо количество алкохол…
Пиян физкултурник от столична елитна гимназия също е извеждан с белезници от работното си място, поради глезене по дупето на десетокласничка. Развеселеният учител говорел неприлични думи, показвал с пръсти, какво желае да прави и канел ученички на обяд след часовете. За да се избави от униформените, почнал да се катери по шведска стена, с цел да не го доближат. Градусите обаче му пречели да развива движение и още първоначално се строполил на пода…
Полицейската сводка демонстрира, че по време на баловете в столичния квартал „ Младост 3” учителка с над 3 промила алкохол в кръвта катастрофира съвсем пред дома си. Пред служителите на реда госпожата декларирала, че се е направила коктейл от мастика, водка и бира. 55-годишната Катя К.разяснила, че и било занимателно, тъй като чувала едно: „ Бум, взрив, бум” от удара на колите, в които съумяла да се блъсне. Преди да бъде качена в патрулката, дамата крещяла: „ Я ме пуснете незабавно, че ще ви набия всичките”. Проверката открила, че просветителката карала автомобил, без да има шофьорска брошура от съвсем 20 години – интервал, за който не била направила нито едно нарушаване. На децата пък преподавала български език и литература от 34 години и всички с наслада участвали в часовете й.
В ранните часове на 25 май 60-годишна учителка по изобразително изкуство също била спряна за инспекция. Тя отказала да „ духа” и крещейки, брояла от едно до дванадесет в ушите на униформените.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР