Дарик Диджитъл АД разширява портфолиото си от онлайн медии, като

...
Дарик Диджитъл АД разширява портфолиото си от онлайн медии, като
Коментари Харесай

„Дарик Диджитъл” АД разширява портфолиото си

„ Дарик Диджитъл " АД уголемява портфолиото си от онлайн медии, като придобива - водещ уебсайт за препоръки за дома, декориране и обзавеждане. Медията предлага наличие, което се концентрира върху потребни, вдъхновяващи и информативни публикации с елементарно изпълними хрумвания и „ направи си самичък “ планове.

С информация за най-новите трендове в областта на дизайна, бързо се трансформира в платформа, която въодушевява всеки да сътвори дома, за който мечтае. Сайтът разполага и с доста отдадена общественост от над 560 000 почитатели във Фейсбук, както и с над 57 000 почитатели в Instagram.

С придобиването на „ Дарик Диджитъл " освен обогатява гамата от разнообразни по профил уеб сайтове в портфолиото си, само че и затвърждава позицията си на една от водещите онлайн медийни групи в България.

Компанията сплотява спортния портал, новинарския уеб страница с фокус върху аудио новините, финансовата медия и – един от най-разпознаваемите източници на информация по всички въпроси на бременността, майчинството и родителството у нас.

През декември 2023 година уеб страниците на „ Дарик Диджитъл “ доближиха до публика от над2 млн. читатели.

„ Придобиването на е значима стъпка към нашарване на тематиките, които покриваме с другите ни медии, само че и част от тактиката ни за профилиране на наличието към разнообразни групи от консуматори – в тази ситуация сме ориентирани към дамската публика.

През идната година планираме и тематично предаване по Дарик радио “, сподели изпълнителният шеф на „ Дарик Диджитъл “ Христо Христов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР