Дара Екимова отменя концерта си в Бургас – здравословното й

...
Дара Екимова отменя концерта си в Бургас – здравословното й
Коментари Харесай

Дара Екимова: Не очаквах здравословното ми състояние да се окаже толкова тежко

Дара Екимова анулира концерта си в Бургас – здравословното й положение е тежко. Това заяви певицата в своя Инстаграм профил.
Прочетете още
Тя написа, че петте минали дни в болничното заведение са били сложни както физически, по този начин и душевен за  нея, само че положението й стартира да се усъвършенства и напълно скоро ще бъде изписана.

„ Сега обаче стартира възобновяване. Мислех, че като ме изпишат, незабавно ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към естественото си обичано забързано всекидневие, само че се оказа, че ще ми би трябвало още време и самообладание, с цел да се върна към нормалността ”, написа още тя.

21-годишната певица ще забави завръщането си на сцената, с цел да се погрижи за своето възобновяване: „ Благодаря на всеки, който си е направил проект, купил си е билет и е чакал да се забележим. В мен тежат възприятие на виновност и горест, само че това е единственото решение. Нямам самообладание да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е значимо повече от всеки път да се погрижа за себе си, с цел да се върна допустимо най-скоро на сцената и да се забележим отново. ”
   View this post on Instagram   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР