Дара е още младо момиче, но зад гърба си вече

...
Дара е още младо момиче, но зад гърба си вече
Коментари Харесай

Дара се показа без грим: Феновете ѝ се възмутиха

Дара е още младо момиче, само че зад тила си към този момент има постоянна кариера. Девойката не стопира да се развива и несъмнено геният ѝ ще я заведе и оттатък границите на България. От един тийн кумир тя към този момент е сполучлива певица и се радва на хиляди почитатели по целия свят.

Виж още: Пореден кифленски гаф: Златка Райкова стана на петна

Външният ѝ тип несъмнено е ексцентричен и много друг, само че в света на шоубизнеса това е много печелившо, тъй като по този начин се открояваш от масовката. Дара много пъти е споделяла, че се харесва и като осанка, и като темперамент, тъй като е доста амбициозна и поредна.

Виж още: Все по-подозрително: Филип Буков театралничи с роза, той ли ще е Ергенът? Актьорът с забавни подмятания

Младата звезда е много дейна в обществените си мрежи и добре се оправя и с работата си като инфлуенсър. Ако се чудите по какъв начин Дара хваща тенче, защото към момента няма време за море, отговорът е в дома си. Певицата пусна кадър от терасата си в напълно натурална визия без капка грим, а почитателите напряко се стреснаха, тъй като едвам я познаха. Определено не наподобява на себе си, а и не изключваме опцията да е употребила и стратегии, които да са я поразкрасили. 

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР