ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има

...
ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Все повече хора вярват на Възраждане. Борим се за поне половин милион гласа

" ДАНС удостовери това, което сме записали в сигнала - има подадени 11 721 заявки за гласоподаване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявки. В отхвърли на прокуратурата да образува наказателно произвеждане не написа от коя страна са пуснати тези заявки. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за операция. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се ревизира всеки IP адрес ", сподели ръководителят на партията Костадин Костадинов в " България заран ". 

От " Възраждане " упорстват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в Народното събрание съвсем година и половина, означи Костадинов. 

" Винаги сме се борили да бъдем първа политическа мощ в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат единствено за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, тъй като вкарваме стоманен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за най-малко половин милион ", акцентира водачът на " Възраждане " пред Bulgaria ON AIR. 

По думите му партията е посочила поредност и от ден на ден стават хората, които имат вяра на " Възраждане ". Нямаме разочаровани гласоподаватели, хората са удовлетворени, че техният избор не е неверен и избраниците им не са ги излъгали, счита Костадинов. 

" Всяка политическа мощ отхвърли референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така взеха решение 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват непознати национални ползи и са в директна услуга на американското и турското посолство, няма по какъв начин да създадем коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме единствено ние. Останалите партии се занимавам с разпределение на баницата и личностни борби ", акцентира водачът на " Възраждане ". 

Според него новите политически обединения от остарели политически фигури няма по какъв начин да ги тормозят. " Това е опит за преработване на нещо към този момент добре известно в политиката ", уточни Костадинов. 

" В идващите близо 40 дни до изборите ориста на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да дефинираме сами своята орис, никой няма да ни е отговорен, че някой различен ще дефинира нашата орис ", приключи той.
 

 
17 Фев 202311417 Фев 202327717 Фев 202337117 Фев 202382917 Фев 202383417 Фев 20231431КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани15 Фев 202375907 Фев 2023124617 Фев 202334407 Фев 2023998
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР