Дано се познаят тарикатите, макар че не вярвам да се

...
Дано се познаят тарикатите, макар че не вярвам да се
Коментари Харесай

Жена изригна след посегателство: Доблестна постъпка на европейци СНИМКИ

" Дано се познаят тарикатите, въпреки че нямам доверие да се засрамят ". С тези думи жена приключва описа си за дребно, само че възмутително посягане към доброволния труд. Случката е позната - незнайни лица си харесват цветя от леха, решавайки, че без последици може да си наберат от тях.  " Цветя, които семейство купува, сади и се грижи, с цел да е хубав града ни ", отбелязва Александра Йорданова.

Постъпката обаче оставя възприятие за мъка към хората, виновни за основаването на красива леха от запусната земя.

" Като има балами да изразходват средства и труд за облагородяването на града намират се и тарикати, които могат да си вземат каквото изискат. Браво! Шапка ви смъквам! ", написа не без печал и подигравка Александра Йорданова. Тя споделя и фрагменти, запечатали обстановката, която се разиграла на уличка в Дупница.

Вижте цялата ѝ обява:

" Доблестна постъпка на европейци. Семейна кражба - под прикритието на нощта. Като има балами да изразходват средства и труд за облагородяването на града намират се и тарикати, които могат да си вземат каквото изискат. Браво! Шапка ви смъквам! Така ще стигнем и ще задминем Европа. Дано се познаят тарикатите, въпреки че нямам доверие да се засрамят. "

Случката буди реакции в група на града в мрежата. Някои смятат, че сходни прояви са дребно кокошкарство, само че други осъждат незачитането на непознатите старания, време и средства.

" Жалко, че живеем измежду тарикати! Докога не знам, едни работят, основават, а други единствено разрушават и остават безнаказани! ", написа Радка И.

" Какво им става на тези хора? Защо не почитат непознатата благосъстоятелност? ", написа Даня В.

" Ние все си гледаме по какъв начин е по Европата, но не виждаме, че и хората са европейци, не Ганьовци като нас. Направи се нещо, някой го открадне. Направи се друго нещо, някой го счупи. Направи се трето нещо, някой го засере със спрей ", отбелязва Станислав Г.

Тази пролет нездравият интерес към цветните лехи в наши градове зачестява, а наподобява камерите и вероятността постъпката да бъде снимана не тормозят феновете на безплатните китки.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР