Дано поне днес правителството да осигури нормалното протичане на изборния

...
Дано поне днес правителството да осигури нормалното протичане на изборния
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Призовавам българите да гласуват с още по-голямо желание и отговорност

Дано най-малко през днешния ден държавното управление да обезпечи естественото протичане на изборния ден след целия безпорядък, който настана последните дни. Българите би трябвало да са уверени, че отиват по своя воля да дадат гласа си и той ще бъде действително регистриран. Очаквам да спадне изборната интензивност поради недоверието, което за следващ път се породи в институциите. Но приканвам всички българи да отидат до урните с още по-голямо предпочитание и отговорност. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова пред публицисти, откакто упражни правото си на глас на изборите за общински съветници и кметове в София.

„ Много неща ни бяха отнети през последните години, сякаш сега се пробват да ни лишават най-важното – правото на избор. Да не го разрешаваме “, прикани Йотова.

„ Гласувах за една друга София, в която да има детски градини за дребните деца, за град с чист въздух, в който умерено можеш да вървиш по улиците. За град, в който няма разлика дали живееш в центъра, или в по-далечните квартали. Гласувах за това софиянци да имаме самочувствието, че живеем в един съвременен град “, акцентира вицепрезидентът.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР