Данните сочат, че 40% от народните представители употребяват алкохол поне

...
Данните сочат, че 40% от народните представители употребяват алкохол поне
Коментари Харесай

Колко алкохол пият британските парламентаристи

Данните сочат, че 40% от народните представители използват алкохол най-малко четири пъти седмично, за разлика от популацията, при което 15% практикуват това, оповестява theconversation.com. Като „ рисково пиянство ” може да се дефинират алкохолните привички на 29% от английските депутати. Информацията разпали доста рецензии, плюс мощно неодобрение от скромните цени на алкохола, предлаган на английските законодатели в Народното събрание.

Резултатите са получени посредством отговори на анкети, изпратени до всички 650 английски парламентаристи, само че единствено 146 са дали отговор. Проучването откри, че 18% от тях пият денем 6 или повече питиета, до момента в който при популацията броят на потребителите с подобен потенциал съставлява единствено 8%. За сметка на това, 3% от интервюираните английски депутати демонстрират по-силно възприятие за виновност, до момента в който единствено 1% от пиячите на Острова са склонни да се самокритикуват.

Проучването е лимитирано, тъй че не предлага обилни заключения по отношение на евентуалните вреди от използването на алкохол в английския парламент. Все отново може да се каже, че алкохолната...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР