Данните не са съдържали конкретни подробности за времето и точната

...
Данните не са съдържали конкретни подробности за времето и точната
Коментари Харесай

Reuters: И Иран е предупредил Русия да очаква „голяма терористична атака”

Данните не са съдържали съответни детайлности за времето и точната цел на терористите, с изключение на изказванието, че някои от тях към този момент са в Русия. Източникът на Reuters показва, че Иран от години е обект на терористични офанзиви, тъй че " иранските управляващи са изпълнили задължението си да предупредят Москва въз основа на информация, получена от задържани терористи ".

Попитан за коментар, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти: „ Не знам нищо за това “. Според източник на ТАСС, в Министерството на външните работи също не разполагат с данни, че Иран е предал на съветската страна информация за подготовяна терористична офанзива.

В самия Иран през януари бяха арестувани 35 души, които съгласно управляващите са свързани с две детонации на 3 януари, когато починаха към 100 души. За това нахлуване, както и за терористичния акт в съветската зала Crocus City Hall, отговорност пое Ислямска страна (ISIS). Американското разузнаване също счита, че зад офанзивите стоят терористи от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР