Данните на МВР за състоянието на пътната обстановка в страната

...
Данните на МВР за състоянието на пътната обстановка в страната
Коментари Харесай

Последна Информация: Небето Се Изсипа Над България! Страшно Е, Коли Се Търкалят По Пътя, Линейки Фучат! На Ам Хемус Има

Данните на Министерство на вътрешните работи за положението на пътната конюнктура в страната сочат, че за през вчерашния ден, 26 септември, единствено на територията на столицата са станали 132 произшествия. Само 2 от случаите са регистрирани като тежки катастрофи. Вследствие на тези и останалите катастрофи в София са потърпевши двама души. Няма данни потърпевшите да са с заплаха за живота.

Вчера в страната са открити 24 тежки пътни случая. Вследствие на произшествията са починали двама души, а други 29 души са били ранени. Към момента един човек е с заплаха за живота.

Припомняме, на входа на тунел " Топли дол " на Автомагистрала " Хемус " породи верижна злополука сред ТИР и няколко леки автомобила. Вследствие на удара пострада един човек, който беше превозен за обзор в болнично заведение, без заплаха за живота.

Към момента атмосферните условия в страната остават неприятни за шофиране. Времето е дъждовно и по някои пътища у нас видимостта е мощно лимитирана, написа Нюз.бг.

От Агенция " Пътна инфраструктура " осведомят, че поради пътнотранспортно произшествие към 8.30 часа е лимитирано придвижването при пътен възел " Кочериново " на Автомагистрала " Струма ". На мястото са пристигнали чиновници на " Пътна полиция ", които контролират прекосяването. Трафикът се реализира по първокачествен път I-1.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР