Дания осъди кърджалиец заради „шамари и секс“ с жена му.

...
Дания осъди кърджалиец заради „шамари и секс“ с жена му.
Коментари Харесай

Дания осъди кърджалиец заради „шамари и секс“ с жена му

Дания осъди кърджалиец поради „ плесници и секс “ с жена му. Нашенецът бе осъден с три години и шест месеца отнемане от независимост. Решението е на Висшия съд в кралството.

Гурбетчията бил приет за отговорен, че няколко пъти седмично, в интервал от 4 години, удрял, блъскал и ритал сина си. Извършвал и принуждение по отношение на брачната половинка си, като даже със мощ я принуждавал към сексуален акт срещу волята ѝ, написа 24rodopi.com.

Решението на Окръжния съд в Хилерьод, а по-късно и на Висшия съд на Дания, бе прието от окръжните магистрати в Кърджали.

Понастоящем кърджалиецът излежава присъдата в пандиза в Пазарджик. Година и два месеца преди приключване на наказването, мъжът изиска предварително освобождение. В претекстовете се показват положителното му държание, неналичието на експанзия, работата зад решетките.

Психологът в пандиза обаче открил, че нашенецът считал себе си за почтен, а правосъдното решение за незаслужено.

Въпреки че той декларирал, че при предварително освобождение няма да търси реванш от брачната половинка си, то му бе отказано. Първо от съда в Пазарджик, а след обжалване и от апелативните магистрати в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР