Даниил Медведев се закани, че ще вземе реванш от Рафаел

...
Даниил Медведев се закани, че ще вземе реванш от Рафаел
Коментари Харесай

Рафаел Надал постигна нова голяма победа над Медведев

Даниил Медведев се закани, че ще вземе реванш от Рафаел Надал за позволеното проваляне от него на финала в Мелбърн, единствено че 21-кратният първенец от Шлема още веднъж сподели на по-младия си противник, че възрастта е без изключително значение, когато имаш нужните качества и по този начин някогашният номер едно се наложи с 6:3 6:4, с цел да продължи към финала на конкуренцията в Акапулко, където го чака конфликт с британеца Камерън Нори, съобщи tennis.bg.

Надал се снабди с две следващи точки за пробив още в откриващото подаване на противника, единствено че Медведев отреагира с поредност от мощни сервиси. Световният номер две изглеждаше доста по-припрян в дейностите си от нормално и допускаше сериозен брой непредизвикани неточности, което разреши на Матадора да заплаши още веднъж сервиса на топ поставения и този път пробивът беше осъществен благодарение на отличен минаващ удар. Испанецът показваше доста по-голяма непоклатимост от дъното на корта и имаше отговор за всяко едно нападателно продължение от страна на московчанина, чиито ранни съмнения се оказаха решителни и откриващият сет отиде в актива на Рафа.

Манакорецът пое цялостен надзор над дуела, пробивайки в самото начало на втората част, а след това трябваше да демонстрира всичко най-хубаво от арсенала си, с цел да измъкне идващите си два сервис гейма, които продължиха общо над 35 минути и руснакът получи в тях цели 12 точки за връщане на пробива, само че някогашният първенец за следващ път прояви невероятната си воля и усили преднината си до 4:2 в своя изгода. Оттам насетне пък Медведев не съумя да притисне изключително съперника си от ретур и справедливо успеха отиде в актива на ибериеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР