Даниил Медведев постигна втора победа във Финалния турнир на АТП

...
Даниил Медведев постигна втора победа във Финалния турнир на АТП
Коментари Харесай

Медведев победи Зверев и е на полуфинал в Торино

Даниил Медведев реализира втора победа във Финалния шампионат на АТП в Торино. Така той стана първият участник, който се класира за полуфиналите.

Медведев надигра Александър Зверев след 7-6(7), 6-4 за час и 47 минути във втория си мач от Червената група. Руснакът води в класирането с два триумфа от двата си мача и без изгубен сет. Следват Зверев и с по победа и загуба, а Андрей Рубльов е финален след две провали.

Испанецът Алкарас ще би трябвало да победи Медведев в последния ден от груповата фаза в петък, с цел да продължи напред. В другата среща от групата на следващия ден Алекснадър Зверев ще години триумф против Рубльов.

Зверев има две трофеи от Финалите на АТП – през 2018-а и 2021 година Той обаче позволи доста неточности нощес. Германският тенисист навакса закъснение от 1-3 до 3-3 в първия сет. В тайбрека той поведе с 4:1 точки и имаше два сетбола, само че позволи поврат.

Шампионът от Лондон през 2020 година Медведев затвори първата част при първия си сетбол. Във втория сет той взе съдбоносен пробив за крайното 6-4. Това бе 11-а победа за руснака в 18 мача против Зверев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР