Даниел Рикардо би желал да бъде съотборник на властващия в

...
Даниел Рикардо би желал да бъде съотборник на властващия в
Коментари Харесай

Даниел Рикардо би желал да е съотборник на Люис Хамилтън


Даниел Рикардо би желал да бъде съотборник на властващия сега четирикратен международен първенец Люис Хамилтън. Договорът на водача с Ред Бул Ф1 изтича в края на идния сезон и той към този момент изрази подготвеност да изчака с вероятно преподписване, с цел да реши опциите в останалите топ тимове.

Австралиецът навлезе във Формула 1 с програмата за млади водачи на Ред Бул, като това ще бъде петата му поредна година в тима от Милтън Кийнс. През юли Рикардо ще навърши 29 години и осъзнава, че идващият му контракт ще бъде основен, в случай че желае да реализира огромната си фантазия – шампионската купа във Ф1.

Оглеждайки се за мечтани варианти, Дани показва: "Бих желал да съм против Люис в някакъв миг, без значение от тима. Ще бъде занимателно ".

"Хората несъмнено ще решат, че неистина, само че аз бих желал той да ми е съотборник. Първо, тъй като ще би трябвало да дам повече от себе си, и второ, тъй като тогава ще бъде същинска оценка на това къде тъкмо се намирам ".

По времето, в което Рикардо беше съотборник с другия настоящ четирикратен първенец – Себастиан Фетел – съумя да го победи във връзка с брой победи за сезона и в квалификациите. С Макс Верстапен наподобява му е по-трудно.

"Аз съм в този спорт, с цел да спечелвам, тъй като съм съумял, а не тъй като съм извадил шанс или нещо сходно. Ако победя, желая да знам, че през тази година съм бил най-хубавия водач ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР