Даниел Лорер, министър на иновациите и растежа, разкри по Нова

...
Даниел Лорер, министър на иновациите и растежа, разкри по Нова
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Зеленият сертификат определя в коя държава инвеститорите да създават работни места

Даниел Лорер, министър на нововъведенията и растежа, разкри по Нова тв какви са задачите на новите ръководещи и на новото министерство, което той оглавява:

" Пари има, както министър Василев споделя, ние сме ненадейно богати, доста крадени, и пари има за най-различни ограничения. За нас е доста значимо да сме здрави и една дейна акция за изгодите от имунизирането е извънредно значима. Зеленият документ в Министерски съвет и МОН също са част от това, Министерството на нововъведенията също разгласи подобен.

Зеленият документ значи имунизация. Той изисква да си здрав, с цел да не заразяваш другите. За момента не е обсъждано да бъде част от цялата администрация. Но когато си приказваме с вложители, единият от техните въпроси е: кой ще работи в нашите заводи? Ако ние не сме здрави, има заплаха огромна част от популацията да не могат да извършват трудовите си отговорности и това кара вложителите да обмислят къде да влагат - дали у нас или в прилежащи страни. 

Ние сме един млад екип - 4 партии, които в никакъв случай не са работили дружно и в границите на 10 дни виждате с какъв мащаб активност се оправяме. Това са естествени стъпки в един тим още 4 години напред. 

Отскоро новото министерство си има постройка на " Батемберг " зад Българска народна банка - там ще бъде. България би трябвало да стане богата страна, Българи би трябвало да пораства. Най-устойчивият напредък е посредством нововъведения. За това е новото министерство. " - разкри Лорер. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР