Даниел Кормие вярва, че ако Франсис Нгану и Стипе Миочич

...
Даниел Кормие вярва, че ако Франсис Нгану и Стипе Миочич
Коментари Харесай

Кормие: Нгану ще нокаутира Миочич

Даниел Кормие има вяра, че в случай че Франсис Нгану и Стипе Миочич се сбият в близко бъдеще, то Нгану ще победи с нокаут. Преди две седмици Кормие и Стипе направиха трилогия и Миочич съумя да отбрани купата си с решение. Така Стипе ще би трябвало да се бие против Франсис Нгану, който още веднъж е във напредък и в серия от 4 следващи победи с нокаут в първия рунд.

Преди няколко години Миочич съумя да победи Нгану с решение и му изнесе лекция, като го господства, откакто оцеля в първия рунд. Сега обаче ще е друго и Кормие има вяра, че Стипе ще бъде нокаутиран, в случай че не си почине и поеме тежките удари на Нгану. Ето какво още показа Кормие за възможната борба сред Франсис и Миочич:



" Франсис Нгану може и ще нокаутира Стипе Миочич. Вярвам, че Нгану този път ще го нокаутира, в случай че Стипе не си почине и не даде време на брадичката си да се възвърне. Миочич пое прекалено много вреди в нашите борби. Ако Стипе се сбие с Нгану в идващите месеци, то тогава ще загуби. Ако се бият през януари 2021 годима, то Нгану ще го нокаутира. Трябва да отбележим, че в първата борба Стипе изнесе лекция на Нгану. Той обаче пое много вреди, преди да го направи. Ако Стипе поеме такива удари в този момент или в идващите 6 месеца, ще заспи. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР