Даниел Гоурски, диджей от Германия, един ден си поливал кактуса

...
Даниел Гоурски, диджей от Германия, един ден си поливал кактуса
Коментари Харесай

Как се свири на кактус (ВИДЕО)

Даниел Гоурски, диджей от Германия, един ден си поливал кактуса и разкрил, че игличките на растението могат да издават необикновени звуци, когато се докоснеш до тях.

Освен това музикантът схванал, че всяка игличка на кактуса звучи друго. Гоурски записал комбинация благодарение на необичайния „ инструмент “, оповестява Motherboard.

На фрагментите долу се вижда по какъв начин Горуски свири на кактус. За да управлява звуците на растението, немецът присъединил към него процесор с резултати.

Гоурски обаче не е първият актьор решил да употребява растения в творчеството си. През 70-те години с това се е занимавал американският авангардист Джон Кейдж.

Любителите на авангардното звучене могат да открият и други „ новаторски “ приумици. За феновете на по-твърдата музика неотдавна чикагският музикант Роб Скалън снима видео, на което извършва песента Killing In The Name на известната американска рок група Rage Against The Machine на права лопата.

Видеоблогърът майсторски извършва мелодията на прикачена към новаторския инструмент басова струна. Смайващото осъществяване на „ лопатен метъл “ можете да откриете тук .

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР