Даниел Божилов от ПП Български съюз за директна демокрация“ говори

...
Даниел Божилов от ПП Български съюз за директна демокрация“ говори
Коментари Харесай

Даниел Божилов: България произвежда два пъти повече електроенергия, отколкото употребява, а искат да плащаме петорно

Даниел Божилов от Политическа партия „ Български съюз за директна народна власт “ приказва по 7/8 тв за икономическата обстановка в България: 

" Реално производителите купуват три пъти по-скъп фураж, три пъти по-скъпи торове, Това са спекулации и несъответстващата политика на енергетиката.
Например това изваждане на битовите консуматори на свободния пазар за ток. Ще плащаме на петорна цена. За човек, който се топли на ток, без значение какъв климатик ще употребява, тези 250 киловата са извънредно незадоволителни. Излъгаха, че в цяла Европа било по този начин, не, не е по този начин. 

България създава два пъти повече електрическа енергия, в сравнение с използва, и на процедура в случай че погледнем Саудитска Арабия е една страна, богана на нефт. И там няма нито един саудитец, който да не може да си изпълни резервоара, да се окъпе в нефт, цените са алегорични. Една Норвегия е богата на газ и цените са алегорични. Ние произвеждаме два пъти повече ток, в сравнение с използваме, и държавното управление драпа да ни вкара там... "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР