Daniel Abed Khalife: Няма потвърдени наблюдения на беглец от затвора Wandsworth въпреки десетките обаждания от обществеността

...
Командирът Доминик Мърфи, ръководител на командването за борба с тероризма
Коментари Харесай

Командирът Доминик Мърфи, ръководител на командването за борба с тероризма на Met, каза, че превозното средство за доставка на Bidfood е спряно от полицията час и пет минути след това то напусна затвора на около 2,6 мили на кръстовището на Upper Richmond Road с Carlton Drive, близо до гара East Putney.

Полицията каза, че е възможно той вече да е напуснал страната, но повече от 150 служители за борба с тероризма и персоналът съсредоточава усилията си в районите на Кингстън и Стафордшър.

Командир Мърфи каза, че са получени повече от 50 обаждания от членове на обществеността, но няма „потвърдени наблюдения“, въпреки че това е оживен район на Лондон .

Той описа ситуацията като „малко необичайна“ и „може би свидетелство“ за „изобретателността“ на Халиф в неговото бягство и неговите „движения след това“.

„Имаме някои от най-добрите военни в света тук, в Обединеното кралство, и той беше обучен войник", каза той.

"Така че в крайна сметка той има умения за може би някои сесии на публиката да нямат, че аз наистина съм желаем да използваме всичко възможно, за да го намерим."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР