Дамите са по-склонни да падат в капана на определени лоши

...
Дамите са по-склонни да падат в капана на определени лоши
Коментари Харесай

Седем неща, които силните жени не правят

Дамите са по-склонни да падат в клопката на избрани неприятни навици , настояват психолози. Очакванията на обществото и обществените функции са единствено част от факторите за това. Първата стъпка за справяне с тези привички е те да бъдат разпознати, показват още експертите.

Вижте седем неща, които мощните дами не вършат :

 chess rook Първият фундаментален съставен елемент е настройката да не разчитат на перфекционизъм.

Иронията на перфекционизма е, че провокира огромни разочарования, защото в действителност даден човек стартира да се показва по-зле. Страхът от правенето на неточности и концепцията, че не си задоволително добър, постоянно се връща като бумеранг. Високата преграда е потребно предизвикателство, само че не и тогава, когато упованията са нереалистично повишени.
 iStock/Getty Images
 chess rook Следващата стъпка на тези дами е в никакъв случай да не се съпоставят с другите.

Висококонкурентната среда в учебните заведения, университетите, работните места, а и даже светът на маркетинга и рекламата подготвят към непрестанно сравняване с ролеви модели, идеализирани облици и обществени персони. Жените постоянно са заобиколени от реклами за артикули за хубост, които постоянно маркетират като „ панацея “ за благополучие, луксозен външен тип и обществен авторитет.

 chess rook Не си подценяват или омаловажават триумфите . Това е особено за общество, което елементарно раздава етикети за „ егоизъм “ и „ надутост “, по тази причина много хора се стигматизират и стартират да придават по-малка стойност на постигнатото. Силните дами обаче са горди със своите личностни и кариерни триумфи, без да се преценяват с сходни оценки в профил.-->
 iStock/Getty Images
 chess rook Освен това те не третират по-чувствителните си страни като недостатъци. Вместо това, те употребяват уязвимостта като линия на кураж, тъй като от време на време е мъчно за егото да изиска помощ или поддръжка.

 chess rook Никога не потискат други хора, с цел да може да изпъкват или да си утвърждават обществения статус.

 chess rook Това евентуално ще ви се стори като факсимиле, само че мощните дами не се опасяват от това да нарушат разпоредбите . Всъщност това е методът за отключване на положителна смяна в монотонната ни реалност.
 iStock/Getty Images
Тези дами аплайват за работа, макар че не са задоволително квалифицирани. Не се тормозят от това да се обличат като останалите си сътрудници от офиса, да наподобява като че ли им липсва „ автентичност “ и „ уникалност “, които, би трябвало да признаем, са много идеалистични категории.

 chess rook Не разрешават на съмненията да ги попречват от реализиране на техните цели .

Много постоянно подсъзнанието се настройва, че не сме задоволително положителни в дадена сфера или че не сме способни на трудоемки инициативи. Много постоянно се оглеждаме в тълпата и си мислим, че тези хора имат надалеч по-голяма самонадеяност, в сравнение с ние . Това обаче не би трябвало да се третира с отрицателна конотация – вместо това, с илните дами употребяват своята неустановеност, с цел да може постоянно да се стремят да са на най-високото равнище.
 iStock/Getty Images
В умозаключение можем да кажем, че и мъжете, и дамите не са раждат с идентична психическа и прочувствена сил а, нито пък със същата улегналост, само че съзнанието и подсъзнанието са като мускулите от тялото – имат потребност от тренировки и извършения, с цел да укрепнат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР