Дама от Пловдив с шише марков ликьор в ръката създаде

...
Дама от Пловдив с шише марков ликьор в ръката създаде
Коментари Харесай

Луд екшън: Пловдивчанка хапе и беснее в нон-стоп заради COVI...

Дама от Пловдив с шише марков ликьор в ръката сътвори огромни главоболия за личен състав на денонощен магазин и за охранители. Екшънът се разиграл в нон-стоп на бул. " Шести септември " към 02.00 часа през нощта преди броени дни. 

Жената посетила магазина и била обслужена от чиновник на касата. При излизане се засякла с друга жена, която също работи в обекта. Спряла се пред нея и я попитала за какво кашля, след което почнала да я снима с телефона си и да я наскърбява. 

Поведението на клиентката наложило да бъдат извикани чиновници от СОТ, които се намесил, с цел да изведат от нон-стопа. 

В по-късен час обаче екшънът траял. Пловдивчанката с бутилката още веднъж се върнала в магазина. Агресивното й държание ескалира ли. Започнала да наскърбява служителката, която кашляла при предходното й посещаване. Потърпевшата не се стърпяла, хванала нападателната пловдивчанка за ръката, с цел да изведе на открито. 

В този миг дамата с бутилката се върнала, изритала я с крайник, нанесла й удари по главата и тялото, след което я захапала по дясната ръка и траяла да я удря.

Целият този цирк станал притежание и на присъстващите в магазина клиенти. Последвал сигнал до полицията. Униформените, които пристигнали на място, я усмирили и отвели в районното. Последвал акт за дребно безчинство.

Изправена пред съда, побойничката дала сбити пояснения. Посочила, че била предизвикана и че  прекарала тежък коронавирус. Последното й дало съображение да е сериозна към лица с сходна симптоматика, каквато била кашлицата на служителката на магазина.

В последна сметка съдът й определил наказване санкция в размер на 100 лева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР