Дължа живота си на докторите Цеков u Генчев, няма да

...
Дължа живота си на докторите Цеков u Генчев, няма да
Коментари Харесай

Спасиха Джони Пенков

Дължа живота си на докторите Цеков u Генчев, няма да съм на инвалидна количка, споделя режисьорът

Уникална тричасова интервенция приключиха сполучливо докторите Асен Цеков и Марин Генчев на режисьора Джони Пенков , научи HotArena.net . Тя се наложи, защото месеци наред радиоинженерът беше на легло и не можеше освен да се придвижва, само че и да се храни обикновено от болежка.

„ Счупих си прешлен на гръбнака, откакто паднах на стълбите. И това нещо продължи толкоз доста, че чак не помня от болкоуспокояващите от по кое време тъкмо почна всичко “, показа за България през днешния ден Джони Пенков. Имало заплаха озвучителят на над 150 документални кино лентата, работил с Радой Ралин Тодор Колев, да остане на инвалидна количка вечно, само че „ положителните доктори “, както назовава спасителите си, създали чудото за него точно в Страстната седмица.

„ Чудо се случи с мен! Дължа живота си на златните ръце на тези доктори. Благодарение на тях въпреки всичко ще вървя. Вярно, че ден след ден и това възобновяване няма да е за месец-два, а за доста повече, само че съм оптимист. Има вяра и за мен ", споделя в положително разположение на духа и Пенков.

„ Винаги съм бил огромен оптимист и това ме е спасявало в тежки моменти. Още съм детски, в случай че мога да кажа по този начин. И да, най-важното в тези последни години на пандемия за мен е, че не съумях да умра. Имах цялостната опция, само че не се стигна до там. Това не е ли знамение? ", пробва да се майтапи режисьорът.

На 87-годишния Пенков доста му се желало да гласоподава на последните избори , само че за жалост  не е имал опция, тъй като си е бил у дома на легло.

„ Казват, че политиката е ужасно привлекателна. Като хазарта - завладява, основава взаимозависимост. Като начало е много неприлична, само че е потребна, тъй като другояче няма да има страна. Все отново хората би трябвало да се провеждат по какъв начин да живеят. Здравното обезпечаване, пазенето от разбойници са значими функционалности, само че се деформират от управляващите, тъй като главната им цел е да продължат да господстват, а не благополучието на хората “, разяснява политическия живот у нас Джони Пенков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР