Дали заради настъпващите магнитни бури или високото напрежение в политическия

...
Дали заради настъпващите магнитни бури или високото напрежение в политическия
Коментари Харесай

Бисери на деня: Не цигарите, а ценностите са опасност за нашето здраве

Дали поради настъпващите магнитни стихии или високото напрежение в политическия живот днешният 5 октомври от сутринта се извърши с крилати изречения от страна на политиците. Екипът на Actualno.com събра най-интересните за вас.
Антон Хекимян: " Не цигарите, а полезностите са заплаха от нашето здраве. " Това разяснява водещия по отношение на случая, в който юноша възпламени цигара на бензиностанция, а различен я изгаси с пожарогасител.
Ген. Валери Григоров: " Когато парите са част от ценностната система на един човек ние няма метод да влияем. " Това сподели някогашният началник на гранична полиция за разкритото присъединяване на служители на реда в трафика на мигранти. Анонимен каналджия описа за незаконните схеми и показа какво вършат така наречен " доброволни отряди " с мигрантите по границата: " След като ги оберат и създадат някоя друга фотография и стават патриоти. "
Първан Симеонов: Елементарен политически шах. По значимите тематики ГЕРБ и Българска социалистическа партия не се карат - да вземем за пример по какъв начин да харчат парите. По значимите тематики всички партии в Народното събрание са на един ум. Петър Москов: Делян Добрев е честен мъж и е направил повече от цялата група поплювковци. Аз съм бил обект на същите зловонни офанзиви, откакто им изпочупих ръчичките в разнообразни корупционни схеми. Според Москов това се случило, тъй като Добрев внесъл сигнала, с който бил спрян плана " Белене ". Ако ГЕРБ са дали опцията на тази партия, която сподели, че демокрацията ни е лишила всичко, да бъде честен коректив, значи ГЕРБ се проваля.
Д-р Мирослав Ненков беше извънредно шеговито въодушевление:
" Европейска комисия възприема лечебните заведения като сладкарници, тъй като са търговски сдружения. "
" Разбра се, че България и София са отвратителни. Всички медии оказват помощ да се разбере, че са отвратителни… Всички медии оказват помощ да се оплюе и охрачи нашата татковина и роден град. Ето, хората от ЕМА седнаха и написаха, че София е най-гадното място за живеене.Това няма никакво значение, тъй като Европейската комисия има тъкмо написани критерии, по които ще се дефинира къде ще отиде ЕМА. Тези писма на гей общности, на чиновниците на ЕМА, на вуйчовиците на чиновниците на ЕМА, на техните майки нямат никакво значение. А БХК са ми най-приятни, тъй като излязоха българска организация да каже какъв брой е неприятно в България. Това просто не желая да го разясня. Не го разбирам. Всеки от нас почтено може да каже гей-общността в България е ли дискриминирани или не е.... С какво София е по-лоша? Къде е това неприятно отношение? Кой го видя? Кой наби някой гей? Няма! През последните години ние станахме по-толерантни от холандците. Ние сме доброжелателни, ние сме готини хора. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР