Дали и този път тя ще прости на съпруга си,

...
Дали и този път тя ще прости на съпруга си,
Коментари Харесай

Приятелки на пребитата Димитрия Касабова: Не се връщай повече при този убиец!

Дали и този път тя ще елементарни на брачна половинка си, или ще търси правата си в съда, ще стане ясно в околните седмици

Тази вечер чествам с плачещо сърце - тя не дойде…, само че моето момиче, това СИЛНОТО е тук. Това написа една от приятелките на пребитата с тенис ракета от брачна половинка си Димитрия Касабова. Макар и в болница, потърпевшата е съумяла да изпрати луксозен букет с цветя на приятелката си с надпис: „ От Дима, с любов! “

„ Да оздравява бързо и в никакъв случай на каквато и да е цена или захаросани обещания да не се връща при този палач! Нека да е мощна и да покаже като го осъди на други дами -жертви на домашно принуждение, че има закони и този може да лежи 15 години “, написа яростно друга другарка.

Както стана ясно преди дни, до момента в който Районният съд в Пловдив гледаше мярката за неотклонение на предприемача Симо Касабов, той е малтретирал жена си в продължение на повече от 20 години. Посягал й още преди да сключат цивилен брак.

Явно връзките сред двамата са били много комплицирани, на приливи и отливи. Двамата са разгласили много фотоси, на които театралничат прегърнати, сакаш живеят в цялостна идилия. През далечната към този момент 2016 година те наподобяват щастливи на отмора в Мексико, през 2020 г – в Дубай, а през май тази година – в Чикаго.

Според лекаря, прегледал пребитата Димитрия в УМБАЛ „ Св. Георги “, дамата е идвала при него с контузии по главата и през 2018 година, само че тогава обяснила, че е паднала по стълбите.

След направените интервенции състояниета на брачната половинка се усъвършенства.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР