Дали действията на управляващите не бяха съгласувани, а днес Стефан

...
Дали действията на управляващите не бяха съгласувани, а днес Стефан
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Това правителство е вредно за страната, слушаме само празни приказки!

Дали дейностите на ръководещите не бяха съгласувани, а през днешния ден Стефан Янев да се оказва комфортен бушон? Няма изясненост за какво се желае тая лична смяна. Това съобщи от трибуната на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на дебатите по промяната на министъра на защитата Стефан Янев с Драгомир Заков.

" Докога ще слушаме тези неаргументирани празни приказки без нито една ефикасна стъпка? ", възмути водачът на Движение за права и свободи.

На стадий, когато трябваше да съберат плодовете от служебното държавно управление и новите ръководещи със същите служебни министри и всеки жител да е усетил подобрението, положението и индикаторите са трагични, отсече Карадайъ.

Премиерът, Народното събрание и президентът изрично осъдиха съветската инвазия в Украйна. Но всички ние чакахме със същата решителност да предложи решение на рецесиите в страната, да поддържа жителите, общините. С тази решителност трябваше да поддържа държавността. Повтарянето на мантрата, че е нужна оценка и преценка, изключително в този момент, при военна рецесия, сложи страната в риск, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Да се надяваме на смяна към по-добро от това държавно управление би било доверчивост и политическо късогледство. Това държавно управление няма потенциал, нито волята да усъвършенства живота на българските жители. Свидетели сме единствено на безпределно отвлечено и неподплатено самочувствие и хвалебствия по собствен адрес, отсече Карадайъ.

В името на мира, стабилността и сигурността, няма да желаеме оставката на целия кабинет в този момент, в това комплицирано военно време. Но ясно заявяваме, че това държавно управление към този момент е нездравословно за страната и държавността. Българската страна не е опитна лаборатория, а българските жители не са опитни зайчета за политически опити, разгласи той.

Трябва да запазим живота на всички жители на нашата земя с общи старания, а по тази причина е нужна обща политическа воля. Призоваваме всички партии, президента и Министерски съвет за общи координирани дейности. Мирът желае отговорност, поредност, отговорност и подготвеност, мирът заслужава всяко едно изпитание и компромис, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР