Дългосрочните престои в чужбина стават все по-популярни. Най-евтини са нощувките

...
Дългосрочните престои в чужбина стават все по-популярни. Най-евтини са нощувките
Коментари Харесай

Зимното бягство на юг е все по-популярно в Германия

Дългосрочните престои в чужбина стават все по-популярни. Най-евтини са нощувките в България през зимата. Една нощувка тук коства приблизително 57 евро. На второ място измежду най-евтините дестинации, с 88 евро на вечер, са две доста известни страни за зимуване - Мароко и Хърватия. Това демонстрират настоящи данни от платформата за коли чартърен billiger-mietwagen.de и портала за резервации за ваканционни жилища Holidu.

Компаниите проучиха настоящите цени и развиването на цените за настаняване и коли чартърен в най-популярните дестинации за зимни пътувания. По принцип е по-вероятно да се намерят преференциални места за ваканционно настаняване в селските региони, в сравнение с в метрополиите. Най-евтини са нощувките в България през зимата. Една нощувка тук коства приблизително 57 евро. Ако желаете да разгледате известните Рилски езера и манастири, можете да наемете кола за 22 евро дневно.

Две страни са на второ място измежду най-евтините дестинации с 88 евро на вечер са Мароко и Хърватия. В момента Съединени американски щати оферират най-скъпото настаняване от 347 евро и втората най-скъпа кола чартърен (79,40 евро). Само в Израел (83,80 евро) това коства съвсем пет евро повече, до момента в който настаняването, второто най-скъпо, коства приблизително с 65 евро по-малко (282 евро). Разходите за живот и в двете дестинации като цяло са доста по-високи от тези в Германия.

В множеството европейски страни цените през зимата са доста по-ниски от тези през лятото. Най-много пари за квартири летовниците икономисват в Малта и Кипър (почти 37 процента). В Кипър можете да резервирате кола чартърен със спестявания от съвсем 34 %. В Малта цените за транспортно средство падат приблизително с съвсем шест % повече (40 процента). Настаняването в Хърватия е с над 30 % по-евтино спрямо летните месеци, като второто най-голямо икономисване от коли чартърен е малко под 63 %.

Особено скъпи са дестинациите, където времето сред ноември и април е изключително известно. Мексико се откроява от класацията с растеж на цените от близо 12 на 100 за ваканционните жилища и къщи. В Южна Африка (почти пет процента), Мавриций (почти четири процента), Мароко (почти два процента) и Съединени американски щати (0,3 процента), въпреки това, разноските за настаняване нарастват с доста по-слаб ритъм. В резюме цената на нощувките понижава в 12 от 20, а цената на колите чартърен в 15 от 20 от най-популярните дестинации за пътешестване.

Хайке Мюлер, представител на Holidu, разяснява: „ След корона пандемията забелязахме нарастване на дълготрайните резервации през зимата. Много от клиентите бягат към по-мек климат, с цел да прекарат студените месеци на слънце. Това си коства освен от позиция на вашия личен разум, само че също по този начин и на вашия портфейл. Някои компании за ваканционни жилища чартърен оферират на гостите си спомагателни отстъпки за дълготрайни престои. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР