Дългоочакваното шоу на Димитър Рачков ще започне по Нова телевизия

...
Дългоочакваното шоу на Димитър Рачков ще започне по Нова телевизия
Коментари Харесай

Ето как Рачков обяви кога започва неговото шоу

Дългоочакваното шоу на Димитър Рачков ще стартира по Нова телевизия на 7 март, неделя, разгласи самият комедиант в обществените мрежи, видя първи Hotnews.bg. Новината за новото предаване на комика се търкаля по медиите от година, само че едвам в този момент намира публично удостоверение. Както Слави Трифонов се изпусна преди дни, предаването ще върви един път седмично, а за първи посетител е поканен сътрудника на Рачков Краси Радков. Той бе до него и по време на огромното шоу в столичната зала “Арена Армеец “ предходната година.

Публикацията на Рачков незабавно бе коментирана от негови сътрудници. „ Успех, обичам те “, откликна Хилда Казасян. „ На добър час “, написа пък Стефан Илчев. Обявата за началото на шоуто сигурно дава мотив за празнуване на екипа на Николаос Цитиридис, тъй като първичната информация бе, Рачков ще прави предаване на гърба му всеки работен ден.

Засега водещият не прецизира в какъв брой часа се ще излъчва негово първо лично шоу, само че в случай че е вечерта, то той влиза в директна конкуренция с някогашната си обичана Мария Игнатова. Тя води „ Папараци “ по конкурентната Би Ти Ви, като предаването й стартира сред 21.30 и 22.30 часа. Така двамата някогашни ще се трансфорат и в директни противници за вниманието на феновете в неделя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР