Дългоочакваното събиране на любимите на поколения Приятели“ най-после ще се

...
Дългоочакваното събиране на любимите на поколения Приятели“ най-после ще се
Коментари Харесай

„Приятели“ се събират през 2021 г.!

Дългоочакваното събиране на обичаните на генерации „ Приятели “ най-сетне ще се случи. Добрата вест разгласи Матю Пери, който играе Чандлър в сериала. Той разгласи, че фотосите на специфичния едночасов епизод ще стартират при започване на 2021 година

„ Завръщането на „ Приятели “ е планувано за началото на март "  – написа Пери в Туитър. „ Изглежда, че ни следва натоварена година и тъкмо по този начин ми харесва! “

Събирането беше оповестено още през февруари тази година, когато разгласиха една и съща фотография в Инстаграм профилите си. По план епизодът трябваше да се заснеме в началото на годината и да се излъчи със стартирането на платформата HBO MAX в края на месец май. Ситуацията с Cоvid-19 обаче анулира събирането на звездите. През юни един от основателите на сериала – Марта Кауфман, разгласи, че фотосите ще се случат през август, в случай че няма втора вълна от ковид, само че за жалост, и тази дата бе анулирана.  

Засега се знае, че специфичният епизод ще бъде сниман без прелиминарен сюжет и под режисурата на Бен Уинстън. Шестимата „ Приятели “ са и изпълнителни продуценти, дружно със основателите Кевин Брайт, Марта Кауфман и Дейвид Крейн.

Лиса Кудроу, изиграла ексцентричната Фийби Бюфе, също показа вълнението си от идния план в изявление пред Едноличен търговец това лято: „ Специалният епизод ще бъде доста занимателен и нямаме самообладание да го заснемем “. Тя споделя, че концепцията за продължението на „ Приятели “ се появява, откакто ситкомът се озовава в стрийминг платформите и привлича нови почитатели. Тогава основателите Марта Кауфман и Дейвид Крейн стартират да обмислят продължението.

Кудроу направи и задявка с почитателите, като се събра с и Кортни Кокс по време на церемонията по разпределяне на премиите „ Еми “ през септември. Тогава трите споделиха на водещия, че са съквартирантки още от 1994 година Сериалът се излъчва от този момент до 2004 година в общо 10 сезона.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР