Дългоочакваното продължение на музикално-театралното шоу Бог Рок ще забавлява пловдивчани.

...
Дългоочакваното продължение на музикално-театралното шоу Бог Рок ще забавлява пловдивчани.
Коментари Харесай

Бай Рок води зрителите до Марианската падина

Дългоочакваното продължение на музикално-театралното шоу " Бог Рок " ще забавлява пловдивчани. Неустоимият Филип Аврамов, Калин Вельов и другари ще ви раздрусат с музика и доста смях навън под звездите в лятно кино „ Орфей “ в сряда от 21 часа. Освен на китара, Аврамов ще свири и на хармоника и в случай че и това не ви е задоволително, то се подгответе за доста смях, до момента в който Филип ви споделя за корените на „ дяволската музика”. Онази, „ забранената” от 60-те и 70-те, поради която можеше да си изпатиш и също като „ неразрешения плод” става все по-търсена и слушана. Филип Аврамов се превъплъщава в облика на чистач в театъра, който се озовава на едно неуместно място и стартира да пее.

Продължението на " Бог Рок " се споделя " Бай Рок ". В музикално-театралното шоу най-накрая след години групата " Джинджифил ", предвождана от звездния комедиант Филип Аврамов, се събира, с цел да изсвири, изиграе и изпее аргументите за появяването на първите планети, първите черни дупки и надлежно на първите дами във Вселената.

По време на шоуто за публиката ще се провежда екскурзия до Марианската котловина, както и до други спирки във Вселената, а феновете ще могат да си купят пръстен от Юпитер или да вземат ефективно присъединяване в бригадирското придвижване на Хималаите. И най-важното - ще си отговорят на следните въпроси: Каква е връзката на Слънчевата система и Слънчев бряг? Каква музика се е изпълнявала на кръщенето на Аполон? И за какво, като кажеш, че си първият човек, първо ти се смеят, след това те бият?

Участват още и Калин Вельов, Милен Кукошаров, Цветан Андреев и Севинч Ибрахим. Фахрадин Фахрадинов е продуцент на постановката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР